FrescoBlue

Grohe Fresh

Een schoon toilet met één druk op de knop.

 

De GROHE Fresh is NIET geschikt voor het gebruik van FrescoTablets.

De GROHE Fresh is een oplossing voor weggewerkte stortbakken en de noodzakelijke continue hygiëne van toiletblokjes. GROHE Fresh is een makkelijk te openen bedieningsplaat die toegang geeft tot een verschuifbare houder die het blokje naar het reservoir transporteert. Dit kan bovendien erg makkelijk worden gedaan door middel van de scharnierende plaat.

GROHE Fresh is te combineren met alle inbouwreservoirs van GROHE met kleine bedieningsplaten, of je nu een nieuwe badkamer aanlegt of een bestaande badkamer renoveert. GROHE Fresh is verkrijgbaar in een set met bedieningsplaten van jouw keuze of als een accessoire bij je huidige inbouwreservoir en bedieningsplaat. Bij oude reservoirs hoef je alleen maar het bevestigingsframe te verwijderen, de verschuifbare houder aan de stortbak toe te voegen en het nieuwe frame te bevestigen. Maak vervolgens de slang opnieuw vast aan de bedieningsplaat. Voor inbouwreservoirs zonder de AV1 spoelklep is een compleet upgradepakket verkrijgbaar.

Iedereen die een Grohe toiletsysteem heeft adviseren we gebruik te maken van andere toiletblokjes. De FrescoTablet kan niet voldoende werkende stoffen aan het water afgeven in de afgesloten opvangbak van het Grohe Fresh systeem. De werkende kracht van de FrescoTablet komt pas tot zijn recht wanneer de tablet dieper in het water zit . Doordat de FrescoTablet beter in contact komt met het water zal het reinigende effect nog beter zijn en zal het spoelwater sneller de fris blauwe kleur krijgen.