FrescoBlue

De FrescoTablet maakt van elke toiletspoeling een reiniging!

 

De unieke FrescoTablet houdt de wc continue fris en hygiënisch schoon, ook tussen de schoonmaakbeurten door.

FrescoBlue heeft een uniek reinigingstablet ontwikkeld met extreem krachtige reinigende eigenschappen. De FrescoTablet maakt van elke toiletspoeling een reiniging. Met als effect dat uw toiletten, ook tussen de schoonmaakbeurten door, continu fris en hygiënisch schoon blijven en ook als zodanig worden ervaren. Ervaar deze extreem reinigende kracht nu!

FrescoTablet

Continue een fris en schoon toilet met de FrescoTablet!

Bestel de Fresco toiletblokjes

 

FrescoBlue: De Beste Keuze

9 redenen waarom de FrescoTablet de beste keuze is!

Elke toilet spoeling is een reiniging met FrescoBlue wc-blokjes

Reinigende kracht

Doorspoelen staat gelijk aan reinigen. Doordat de FrescoTablet zich in het spoelwater bevindt geeft het zijn extreem reinigende kracht hieraan af. Hierdoor, wordt elke spoeling een nieuwe reiniging van het toilet. Zelf op zeer moeilijk schoon te houden plaatsen zoals onder de rand van het closet.

De FrescoTablet is 100% biologisch afbreekbaar en belast het milieu niet

Milieuvriendelijk

De FrescoTablet is een speciaal ontwikkeld product, volledig bestaande uit natuurlijke materialen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Maatschappelijk verantwoord schoonmaken is voor iedereen bereikbaar.

Het toilet wordt optimaal ontsmet

Bacteriën worden gedood

Bacteriën worden gedood en door de effectief reinigende werking zorgt de FrescoTablet ervoor dat het spoelwater het toilet optimaal ontsmet.

Op alle plaatsen waar het spoelwater komt wordt gereinigd

Totale reiniging

Op alle plaatsen waar het spoelwater komt wordt gereinigd. Zelf op zeer moeilijk schoon te houden plaatsen zoals onder de rand van het closet.

Bespaar op reinigingsmiddelen

Bespaar op andere reinigingsmiddelen

Vanwege de extreem reinigende werking van de FrescoTablet is een apart reinigingsmiddel en / of bleekmiddel naast FrescoTablet niet nodig. Geef dan ook niet onnodig geld uit aan middelen die u niet meer nodig heeft!

Het spoelwater reinigt niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat het toilet er aangenaam schoon uitziet door de frisse blauwe kleur die het krijgt

Fris blauw spoelwater

Het spoelwater reinigt niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat het toilet er aangenaam schoon uitziet door de frisse blauwe kleur die het krijgt. Het blauwe spoelwater wekt de juiste emoties op en heeft een positieve uitwerking op de schoonbeleving van het toilet!

'Resten’ hechten zich minder goed aan het porcelein door het extreem gladde oppervlak verkregen door de veelvuldige reiniging

Langer schoon

Er ontstaat een extreem glad oppervlak door de constante reiniging, waardoor ‘resten’ zich minder goed hechten aan het porcelein van het closet. Daardoor blijft het toilet zichtbaar langer schoon, maar zorgt er bovenal ook nog eens voor dat de schoonmaakwerkzaamheden er makkelijker op worden.

De FrescoTablet heeft een ontkalkende werking

Grondige ontkalkende werking

De FrescoTablet heeft een ontkalkende werking. Zowel het waterreservoir als het closet wordt bij elke spoelbeurt ontkalkt. Een apart ontkalkingsmiddel naast FrescoTablet is niet nodig.

Behaal meer eer uit schoonmaakwerk

Meer eer uit schoonmaakwerk

Schoonmaaksters, maar ook huisvrouwen die werken met de FrescoPortal en FrescoTablets zijn zeer enthousiast over het gemak.Ze blijken meer plezier te beleven aan de schoonmaakbeurten en behalen meer eer uit hun werk.