FrescoBlue

Veelgestelde vragen

 1. Enkele toiletblokjes zijn gebroken. Wat nu?
 2. De toiletblokjes zijn verschillend qua kleur. Waarom is dit?
 3. Het blokje zit in een zakje, moet ik dit zakje verwijderen?
 4. Wanneer moet ik een nieuwe FrescoTablet gebruiken?
  V: Enkele toiletblokjes zijn gebroken. Wat nu?
  A: Natuurlijk is het niet de bedoeling dat u gebroken toiletblokjes ontvangt, echter betekend dit niet dat ze niet of minder goed zullen werken. Ondanks dat de wc-blokjes gebroken zijn is de werking exact hetzelfde.
  Naar boven


  V: De toiletblokjes zijn verschillend qua kleur. Waarom is dit?
  A: Kleurverschillen ontstaan vanwege verschillen in het zout- en vochtgehalte van de tablet. Doordat het niet mogelijk is om exact dezelfde omstandigheden te simuleren tijdens het productieproces is het niet mogelijk om continu dezelfde kleur tablet te produceren. De kleur zegt echter niets over de werking van de tablet. Het is niet zo dat de donkerblauwe tabletten beter of slechter werken dan de lichtblauwe tabletten.
  Naar boven


  V: Het blokje zit in een zakje, moet ik dit zakje verwijderen?
  A: Het toiletblokje zit in een biologisch afbreekbare folie. Deze folie hoeft u niet te verwijderen, deze zal oplossen zodra het in contact komt met water.
  Naar boven


  V: Wanneer moet ik een nieuwe FrescoTablet gebruiken?
  A: Een FrescoTablet gaat onder de juiste omstandigheden en normaal gebruik van het toilet ongeveer 7 dagen mee. Wanneer de wc echter zeer frequent wordt gebruikt zal de tablet sneller zijn werking verliezen. De kleur van het water is een goede indicator. Wanneer u 's avonds het toilet gebruikt en de volgende ochtend ziet dat het water niet meer de frisse blauwe kleur heeft dan kunt u ervan uit gaan dat de tablet is uitgewerkt en er een nieuwe tablet in moet.
  Naar boven